dimecres, 7 de gener del 2015

Diari d'un pare esportista d'anar per casa: Cursa del Bolet (La clàssica)

No ser perquè, sempre poso la cursa del Bolet com a referència de l'inici de la temporada, i dic no ser perquè, perquè a més a més de fer-se al dia de Sant Esteve en realitat els quilets post festes de nadal crec que en general sempre s'agafen des de Sant Esteve a Reis :) però en fi que sempre serveix de referència personal i més aquest final de 2014 on acaba d'arribar l'Otger... i això vol dir fer menys esport, encara que a la Núria sempre li sembla que en faig molt :))))) (tinc molta sort amb la Núria... sempre m'ha deixat fer el que he volgut) i la veritat es que tot queda en un segon pla davant aquesta coseta tan guapa.

Tanmateix els que ens agrada fer esport i gaudir de córrer, sempre tens ganes de calçar-te unes bambes, uns pantalons, posar camí pel mig i de tant en tant alguna cursilla i si a sobre el temps (sempre quelcom allí present pels corredors :))) ) t'acompanya, millor que millor.

En fi, que aquest any no les tenia totes a la cursa del Bolet. Per cert... fantàstica la cursa en la seva 35a edició i la 14a memorial Robert Colilles. La ja clàssica, fa un parell d'anys que s'acabat de rodonir i ser perfecte des de que el grup de muntanya d'Ullastrell l'agafat, tot sigui dit recolzat per l'ajuntament, que això pels organitzadors de qualsevol cosa sempre ens acompanya i molt per que les coses sortint del tot rodó i et motivin a continuar un any més, en contra d'aquells ajuntaments que posen traves per tot o ni tant sols fan el mínim esforç per que tot els "bufa" o fa mandra. Així que un "aplaus" pel regidor d'esports! OOOLEEEE PUTXU!

En referència al circuit, evidentment la part principal és el Bolet però a l'edició anterior ja varen fer algun canvi important. Ara es surt del C/ de la Serra, davant l'ajuntament i això ajuda, doncs abans es sortia de les pistes i els primers 700 metres eren terribles, doncs enfilaves un carrer amb un parell de collons. En fi que aquesta sortida molt planera et dona l'oportunitat d'encarar el primer quilometre i mig en pla, per començar a baixar i arribar sobre el quilòmetre tres en baixada. Si fins aquí t'has emocionat, arriba la botifarra i comences a suar els torrons de valent i es que al quilòmetre 3,5 comença dos quilòmetres de pujada per llavors ja encarar el darrer mig quilòmetre en lleuger pla. Evidentment és una cursa molt ràpida... els cinc primers per sota de 21 minuts : (

Un dia vaig llegir al bloc del Xavier Bonastre (el segueixo, m'hi sento identificat... en tot menys en ser vegetarià :))) ) que mirar els temps sempre et serveix com a repte personal i particular per motivar-te una mica... i es veritat, els que en portem unes quantes a les cames, mirar el temps personal per exemple respecta l'edició anterior et serveix per saber com estàs :))))) mira un consol com un altre. 

Doncs mira aquesta edició 27:37, parcial per quilòmetre 4:37, quan al 2013 vaig fer 27:52... 15 segons menys. Perfecte!. Súper content!

Aquest any vaig córrer amb les INOV8 245, perfectes per aquest tipus de terreny.

M'he apuntat a la mitja de Terrassa. Si tot va be, serà la propera cursa. Una mica canguelo... l'any passat, crec que vaig patir una baixada de sucre i el darrer quilòmetre ho vaig passar malament de debò. Aquest any porto quelcom menys de quilòmetres o sigui que serem ultra conservadors, si al final hi vaig.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada